Pharmnet Plus ia toate masurile necesare pentru a minimiza riscul si isi asuma responsabilitatea asupra medicamentelor pentru care detine Autorizatie de Punere pe Piata.

Pentru a raporta o reacţie adversa suspectată va rugam sa urmati instructiunile de mai jos:

Pentru raportari efetuate de catre personalul medical:

Pentru a raporta catre Pharmnet Plus un eveniment/reactie adversa, se va descarca de pe site formularul de raportare a reactiilor adverse suspectate a medicamentului (click aici pentru a descarca formularul), denumit prescurat in continuare FRAM, care ulterior se va completa cu informatiile specifice cerute. Trimiteti acest formular completat la sediul Pharmnet Plus prin posta, fax, e-mail sau prin intermediul reprezentantilor Pharmnet Plus cu care colaborati.

Adresa:

S.C.Pharmnet Plus S.R.L.
Str. Dr.Iacob Felix nr.4
Etaj 4, sector 1,
Bucuresti
Cod postal 012674
Fax: +40 213 11 50 12
E-mail : office@pharmnet.ro

Personalul medical poate informa Agentia Nationala a Medicamentului in legatura cu orice eveniment/reactie adversa la un medicament.

Pentru raportari efetuate de catre pacienti:

Pentru a raporta catre Pharmnet Plus un eveniment/reactie adversa pacientii pot suna la numarul de telefon: +40 729 748 914

Numarul de telefon afisat este activ 24/24  7/7  365/365 (inclusiv in timpul sarbatorilor legale) si este legatura directa cu persoana responsabila cu farmacovigilenta in cadrul Pharmnet Plus.

In situatiile medicale de urgenta (dificultate in respiratie, dureri de piept, modificari grave ale aspectului pielii (rash generalizat), dezorientare, tensiune foarte mica sau foarte mare, lesin, batai ale inimii rapide sau neregulate, etc.) pacientii sunt sfatuiti sa mearga imediat la cea mai apropiata camera de garda a unui spital sau sa contacteze medicul cat de repede posibil.