Activitatile desfasurate de PharmNet in domeniul responsabilitatii sociale sunt realizate in mod voluntar, fiind constienti de rolul pe care il avem in societate, de nevoia comunitatii locale dar si a celei globale.

Prin implicarea noastra incercam sa sustinem dezvoltarea sustenabila si durabila a societatii si a comunitatii, prin sustinerea financiara/sponsorizare partiala sau totala a unor actiuni si initiative din domeniul sanatatii, social si nu numai. Asta ne defineste ca fiind mai mult decat o companie din domeniul farmaceutic.

Parteneriatele pe care le-am legat si actiunile noastre sunt in linie cu obiectivul PharmNet Plus, acela de a creste accesul pacientilor la medicamentele inovative prin activitatea pe care o desfasoara, de a imbunatati calitatea vietii membrilor comunitatii in care ne desfasuram activitatea, a acelora care au nevoie de sprijin.

In acest mod, intoarcem societatii o parte din beneficiile pe care aceasta ni le ofera, contribuind astfel la o societate mai sanatoasa!