Cunoscând preocupările voastre în ceea ce priveşte susţinerea şi dezvoltarea profesiei de farmacist, cu bucurie şi încredere vă invităm la cel de-al XV-lea Congres Naţional de Farmacie din România, care va avea loc în perioada 24 – 27 septembrie 2014, la Iaşi.

Congresul este cel mai înalt forum în care specialiştii din domeniul farmaciei comunitare, farmaciei de spital, din domeniul cercetării, dezvoltării şi producţiei medicamentului, din domeniul universitar, pot prezenta experienţele particulare şi pot identifica soluţii comune pentru rezolvarea provocărilor actuale şi viitoare din domeniul farmaceutic.

Considerăm că acest eveniment reprezintă oportunitatea ideală pentru informare, comunicare şi iniţiere de proiecte de colaborare care să deschidă noi orizonturi în practica farmaceutică.

Participarea voastră, dragi prieteni, va dinamiza acest eveniment care se doreşte a fi pe deplin adaptat standardelor internaţionale şi care trebuie să devină un moment de referinţă în viaţa profesională a farmaciştilor.