Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic – Romania (ASCHF-R) este o organizatie de parinti, neguvernamentala, apolitica si neutra din punct de vedere religios.

Misiunea ASCHF-R este dezvoltarea de programe cu si pentru copiii si tinerii cu handicap fizic si familiile acestora in vederea integrarii lor in societate.

Scopul ASCHF-R este imbunatatirea conditiilor de viata ale copiilor si tinerilor cu handicap fizic, in concordanta cu prevederile Conventiei privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

In anul 2018 am reusit sa sustinem Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic in a le oferii celor 56 de beneficiari, o vacanta de neuitat, prin aportul nostru financiar in organizarea in aceasta vara a taberelor la mare si la munte.

“Cu ajutorul dvs. si al Bunului Dumnezeu, am reusit si anul acesta organizarea celor doua tabere la munte si la mare, mult solicitate de copiii, adolescentii si tinerii cu dizabilitati, membri ai asociatiei noastre.

Totul s-a terminat cu bine, copiii au avut noroc de vreme buna atat la munte cat si la mare si au fost feriti de orice primejdie. Am reusit sa facem toate activitatile stabilite in programul de tabara, fapt care i-a incantat foarte mult pe copii si insotitorii lor. Zi de zi au fost bucurosi si asteptau cu nerabdare surpriza pe care urma sa le-o oferim a doua zi si in zilele care au urmat.

La final, toti si-au exprimat regretul ca tabara s-a incheiat, ca totul a fost minunat si cu totii, de la cei mai mici pana la parintii lor au plecat acasa cu lacrimi in ochi, aratand ca totul a fost foarte frumos si timp de o saptamana au uitat de greutatile de zi de zi cu care ei se confrunta.

Impresionant pentru noi, organizatorii, a fost ca la plecare cei mai mici plangeau ca nu vor acasa si lacrimile erau de o parte si cealalta.

Toate aceste momente de mare sensibilitate pe care vi le-am prezentat se datoreaza si dvs.

In urma scrisorilor primite la secretariatul asociatiei noastre din partea participantilor la tabere, marea majoritate a lor ne vorbesc cat de mult le-a placut si cat de frumos a fost in  tabere, cateva dintre mame spunand ca a fost un dar de la Dumnezeu pe care nu-l vor uita curand. In cuprinsul scrisorilor primite am gasit ruga acestora catre Dumnezeu de a le da sanatate sponsorilor si familiilor lor.

Stiind ca timpul dvs. este pretios, avand numeroase prioritati in activitatea pe care o desfasurati, ne oprim aici cu informatiile noastre si va asiguram ca totul a decurs asa cum v-ati fi dorit si dvs.

Va reamintim  ca tabara de la munte a avut loc in perioada 09-16 iulie in statiunea Cheia, hotel Zaganu si au participat 56 de beneficiari.

Tabara de la mare a avut loc in perioada 26 august – 2 septembrie si au participat cu sprijinul ASCHF-R organizatia nationala tot 56 de beneficiari si inca 10 copii sustinuti financiar de filialele noastre.

Asa cum obisnuim, va trimitem si cateva fotografii din tabara, prin care incercam sa aratam aspecte din viata de zi cu zi a acestora.

Va multumim inca o data si tot respectul nostru pentru ceea ce ati facut pentru acesti copii.

Director Executiv

Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic – Romania”