Pharmnet Plus ia toate masurile necesare pentru a minimiza riscul si isi asuma responsabilitatea asupra medicamentelor pentru care detine Autorizatie de Punere pe Piata.

Pentru a raporta catre Pharmnet Plus un eveniment/reactie adversa, pacientii pot suna la numarul de telefon: +40 730 023 252

Numarul de telefon afisat este activ 24/24,  7/7,  365/365 (inclusiv in timpul sarbatorilor legale) si este legatura directa cu persoana responsabila cu farmacovigilenta in cadrul Pharmnet Plus.

In situatiile medicale de urgenta (dificultate in respiratie, dureri de piept, modificari grave ale aspectului pielii (rash generalizat), dezorientare, tensiune foarte mica sau foarte mare, lesin, batai ale inimii rapide sau neregulate, etc.) pacientii sunt sfatuiti sa mearga imediat la cea mai apropiata camera de garda a unui spital sau sa contacteze medicul cat de repede posibil.

Personalul medical ne poate contacta pentru a raporta un efect advers la numarul de telefon, prin e-mail pentru a solicita un formular de raportare sau poate informa direct Agentia Nationala a Medicamentului in legatura cu orice eveniment/reactie adversa la un medicament.

Datele noastre de corespondenta sunt:

Bulevardul Dimitrie Pompei nr. 10A, Cladirea Conect Business Park, etaj 2, sector 2, Bucuresti, Romania

Fax: +4021 345 00 53

E-mail: farmacovigilenta@pharmnet.ro