In perioada 10-13 octombrie a avut loc la Munchen, targul international dedicat industriei farma – Expopharm.

Incepand cu 1949, cand Expopharm era o “expozitie farmaceutica”, targul s-a pozitionat de-a lungul timpului ca un targ european de referinta dedicat comertului din sectorul farmaceutic, fiind organizat anual, alternativ intre orasele Dusseldorf si München.

Astazi evenimentul anunta cele mai importante inovatii din toate domeniile din industria farmaceutica: produse farmaceutice, suplimentele alimentare, remedii naturale dar si echipamente medicale, software sau studii clinice.

Expopharm este totodata locul de intalnire pentru importatorii si exportatorii de produse farma, oferindu-le  o platforma perfecta pentru a face afaceri si pentru a crea noi retele. Anul acesta targul a adunat peste 300 de expozanti, printre care si Pharmnet Plus.

Reprezentat de o echipa formata din 13 persoane, standul nostru s-a bucurat de apreciere din partea partenerilor de business, fiind singura companie romaneasca prezenta ca expozant.

A fost un prilej deosebit de a confirma parteneriatele noastre, de a lega unele noi dar mai ales de a confirma tuturor ca Pharmnet Plus este un partener stabil, de incredere si in permanenta dezvoltare.

Detalii despre targ gasiti pe site-ul organizatorilor: http://expopharm.eu/